| مرکز دانلود | میزبان تصاویر | فروشگاه اینترنتی | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||
| فروشگاه اینترنتی | فروشگاه اینترنتی |
| آخرين پست هاي تالار |
همین الان به صورت رایگان در کمتر از 30 ثانیه عضو شوید!
|
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
![]() ![]() |
آموزش ساین کردن فایل های sis
بارها برای شما پیش اومده که در نصب یک نرم افزار با پیغام certificate error مواجه شدید. این پیام نشان دهنده این است که بایستی نرم افزار مربوطه را ساین نمایید.
برای ساین کردن ابتدا به فایل های سرتیفیکیت نیاز دارید. (شامل دو فایل با پسوندهای .Cer و .Key) در صورتی که این دو فایل را در اختیار ندارید میتونید در این تاپیک درخواست بدید تا براتون تهیه کنیم. [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] پس از تهیه فایل های سرتیفیکیت به نرم افزاری برای انجام عملیات ساین نیاز دارید. برای ساین کردن یک فایل نرم افزار مختلفی وجود داره که یکی از آن ها را توضیح میدم. ابتدا فایل پیوست را دریافت و از حالت فشرده خارج نمایید. SISSignerInstall را نصب نمایید و سپس به آدرسی که نرم افزار را نصب نموده اید (به طور پیش فرض در آدرس C:\SISSigner ) رفته و SISSigner را اجرا کنید. ![]()
![]() و در آخر پس از ذخیره تنظیمات بر روی کلید Sign کلیک نمایید. |
|
|
|
| 10 کاربر برای این پست سودمند از Alireza عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
#2 |
![]() ![]() تاریخ عضویت: Dec 2009
قدرت امتیاز دهی: 1
![]() |
دوست عزیز من این 2 فایل گرفتم
یرنامشم گرفتم فایل ساین شده رو کجا قرارمیده؟؟؟ تو اون تایپیک نوشته کنار فایل اولی با پسوند ساین شده نمایش مبده ولیی من که ندیدم اینو میخوامن بدونم............؟ |
|
|
|
|
|
#3 | ||
![]() ![]() |
نقل قول:
خدمت شما دوست عزیز به این قسمت دقت کنید: نقل قول:
|
||
|
|
|
|
|
#4 |
![]() ![]() تاریخ عضویت: Feb 2010
![]() |
سلام
مشکل من با این خطاسست با این که ساین مکنم موقع نصب بعضی نرم افزارها این خطا رو میده لطفا من رو راهنمایی کنید با زبون ساذه چون تازه کارم درضمن گوشی من هم n86 fp2 20.115 است کمکم کنید Required application access not granted |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
#5 | |
![]() ![]() |
نقل قول:
با درود فراوان این پیام معمولاً نتیجه Self Sign (ساین عمومی) نرم افزار می باشد. آیا برنامه را با فایل های سرتیفیکیت متعلق به خود ساین نموده اید؟ آیا از صحیح بودن عملیات ساین اطمینان کامل دارید؟ در نصب کدام نرم افزار با این پیام مواجه می شوید؟ |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() ![]() |
راهی که به ذهنم میرسه این هست که یکبار گوشی را با کد #7370#* ریست کنید. فقط قبلش از کانتکت ها بکاپ بگیرید.
اگه نشد ممکنه با آپدیت درست بشه. |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() ![]() |
نقل قول:
من برای نصب power mp3 با همین مشکل شما رو به رو بودم. ![]() این مشکل هیچ راهی نداره، ممکنه با عوض کردن فریمور گوشیتون این مشکل حل بشه. چون بعد از آپدیت گوشیم این مشکل حل شد. موفق باشید.
|
|
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از Alireza عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
#9 | |
![]() ![]() تاریخ عضویت: May 2010
![]() |
نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() ![]() |
نقل قول:
به سایت تخصصی موبایل 1 خوش آمدین ![]() ناراحت نباشید مطمینا مشکل شما حل میشه فقط لطف کنید کامل توضیح بدین چه خطا و چه پیغامی میده تا راهنمایی کنیم شما دوست عزیز را ![]() شاد و پیروز باشید |
|
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از yavar عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| cer, SISSigner, نرم افزار, گوشی, آموزش, درخواست, ساین, ساین کردن, سرتیفیکیت |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|