| مرکز دانلود | میزبان تصاویر | فروشگاه اینترنتی | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||
| فروشگاه اینترنتی | فروشگاه اینترنتی |
| آخرين پست هاي تالار |
همین الان به صورت رایگان در کمتر از 30 ثانیه عضو شوید!
|
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
![]() ![]() |
با سلام خدمت کلیه کاربران سایت تخصصی موبایل
![]() سایت و انجمن تخصصی موبایل حدود یک سال پیش و تنها با هدف خدمت رسانی به کلیه کاربران اینترنتی این مرز و بوم شروع به کار کرد و در مدتی بسیار کوتاه با همت تنی چند از دوستان و عزیزان به موفقیت های چشمگیری دست یافت. (جا داره اینجا از زحمات کلیه این عزیزان و زحمت کشان قدردانی کنم .) اما خوب متاسفانه در این راه با مشکلاتی روبرو شدیم و در اثر یک اتفاق کاملاً نادر کلیه پست های سایت و انجمن از دست رفت و ما را بر آن داشت تا بار دیگر همه چیز را از نو شروع کنیم. با توجه به متنوع بودن بخش های انجمن برای کنترل بهتر انجمن و همچنین ارتقا سطح دانش تالار نیاز به مدیرانی با تخصص های مختلف احساس می شود. در همین راستا از کلیه کاربرانی که تمایل به مدیریت در انجمن ها دارند دعوت به همکاری می شود. علاقه مندان میتوانند تمایل خود برای در دست گرفتن مدیریت بخش مورد نظر خود را به همراه سوابق خود در همین تاپیک اعلام کنند. انتظاراتی که از مدیران می رود: 1- احترام به قوانین سایت 2- رسیدگی پیوسته به بخش تحت مدیریت (اعم از ارسال پست و پاسخگویی به پرسش های کاربران و کنترل ارسال ها) 3- مهمترین شرط برای پذیرش مدیریت اخلاق نیکو و برخورد مناسب، دلسوزانه و صبورانه با کاربران است. با تشکر - مدیریت انجمن تخصصی موبایل |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
#2 |
![]() ![]() تاریخ عضویت: Apr 2010
قدرت امتیاز دهی: 8
![]() ![]() |
با سلام خدمت مدیر محترم انجمن تخصصی موبایل
من نسبت به مدیریت در بخش های فیلم و سینما و موسیقی اعلام آمادگی و تمایل می کنم. سوابق خواصی در مدیریت هم ندارم ولی سعی می کنم وظایفم را به نحو احسن انجام بدهم. |
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از Arash66 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 |
![]() ![]() |
با سلام خدمت شما دوست عزیز
شما میتونید فعالیت خود را به عنوان کاندیدای مدیریت در انجمن تخصصی موبایل1 آغاز نمایید [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] |
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از Alireza عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 |
![]() ![]() تاریخ عضویت: Apr 2010
قدرت امتیاز دهی: 1
![]() |
من در خدمت هستم برای قسمت کامپیوتر و برنامه نوسی و حتی سایت
|
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از mrz9009 عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
#5 |
![]() ![]() |
با سلام می توانید فعالیت خود را در بخش های مورد نظر آغاز نمایید، در مورد خود سایت هم با مسول فنی سایت هماهنگی کنید (Ahmadreza_b) به زودی مسول مربوطه ترتیب اختیارات را خواهند داد. با تشکر |
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از Alireza عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 |
![]() ![]() |
با سلام خدمت مدیر محترم انجمن تخصصی موبایل
من نسبت به مدیریت در بخش های بخش جاوا و نرمافزار هاي نوكيا اعلام آمادگی و تمایل می کنم. سوابق خواصی در مدیریت هم ندارم ولی در سايت ir-tci جزو كاربران مجرب جاوا هستم و سعی می کنم وظایفم را به نحو احسن انجام بدهم. |
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از vahid4251 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 |
![]() ![]() |
سلام
من برای بخش آیفون اعلام آمادگی می کنم امیدوارم سعادت همکاری با شما رو پیدا کنم |
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از yashix66 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | |
![]() ![]() |
نقل قول:
ضمن خیر مقدم به شما دوست عزیز، میتونید فعالیت خودتون رو در بخش مربوطه شروع کنید ،به زودی ترتیب اختیارات و درجه داده خواهد شد. با تشکر ،علیرضا |
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Alireza عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
#9 |
![]() ![]() |
برای بخش "بحث ها نرم افزاری" امیدورام بتونم فرد مفیدی باشم, اعلام آمادگی میکنم
|
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از nowadays عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | |
![]() ![]() |
نقل قول:
با سلام میتونید از این لحظه فعالیت خودتون را به عنوان کاندیدای مدیریت در بخش مربوطه ادامه بدید. با آرزوی موفقیت براش ما دوست عیز در تمام مراحل زندگی |
|
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| مدیریت انجمن, دعوت به همکاری |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|